Taalreizen / Language travel


opreis.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Taalreizen / Language travel
thema / theme

Applelanguages - talen leren
Applelanguages - talen leren
http://www.applelanguages.nl/

Estudio Hispanico
Spaans leren in spanje met een cursus spaans aan een van onze spaanse scholen. wij bieden een cursus spaans in spanje op vele plaatsen aan op een leuke taalschool. er zijn verschillende niveaus, dus er is ook voor jou een geschikte taalcursus spaans
http://www.estudiohispanico.com/nl/

Lexton taalreizen
Lexton taalreizen
http://www.lexton.nl/

Linguastage - Spaans
Stage in spanje valencia en barcelona madrid werken in spanje stages in barcelona met stagebedrijven lingua
http://www.linguastage.nl/

NB reizen - cursus Spaans
Nb reizen biedt spaanse taalreizen; spaanse les en accommodatie in een lokaal gastgezin aan in 12 landen in latijns-amerika, ook vrijwilligerswerk.
http://www.nbreizen.nl/

Plus taalreizen
Plus taalreizen maakt deel uit van een internationale organisatie, gespecialiseerd in taalonderwijs. in zeven landen en op vijftien verschillende plus-scholen kun je kiezen uit de engelse, franse, italiaanse, spaanse, portugese en duitse taal.
http://www.plustaalreizen.nl/

Study travel
Studytravel taalreizen verzorgt taalcursussen spaans, engels, frans en italiaans in buitenland evt. in combinatie met werk, stage of vrijwilligerswerk.
http://www.studytravel.nl/

Zweeds leren
Taalcursus in zweden. leer zweeds in zweden en geniet van de zweedse cultuur en natuur. volg zweedse les in zweden en combineer uw vakantie in scandinaviŽ met een veertiendaagse intensieve zomercursus zweedse taal en cultuur voor beginners. of ga er speciaal voor dat doel heen. beleef dit schitterende land van binnen uit. laat u ter plaatse door ervaren docenten twee weken trainen in de zweedse taal, maak een keuze uit een of meer van de programma's over de zweedse cultuur en geniet intussen van de adembenemende natuur in dalarna. dalarna is de provincie met het mooiste natuurgebied op de grens van noorwegen en zweden. bovendien heeft dalarna een verrassende keuken die het beste van beide landen verenigt
http://www.zweedsleren.nl/

Door Richard van der Wal i.s.m. startze.nl
Er staan 8 links op deze pagina.

Privacybeleid